Anläggning för Rid, trav & galopp-2 sektioner lediga from 1 jan (ev tidigare)

Letar du efter anläggning att bedriva din verksamhet på? Välkommen till natursköna Södermanland och Svärdbro Gård. Vi har ca 30 boxar på 4 sektioner o ett äldre stall med ca 20 boxar och 3 lösdrifter. På gården finns även en rakbana på 850 m, en rundbana på 1010 m och en preparerad slinga på cirka 3 km, belyst ridbana med hinderpark och flera härliga skogsvägar. Stallarna hyrs ut sektionsvis sju-åtta boxar per st och from 1 jan har vi två sektioner i nya stallet ledigt. (Ev inflyttning i dec) Stallet har alla faciliteter högt i tak, två sadelkammare till varje sektion, vattenspilta, fikarum, övernattningsrum, konferensrum, omklädningsrum med dusch o toalett samt tvättstuga. Stora o små hagar, belyst paddock. Eget hösilage som kan köpas av oss levererat på kärra utanför stallet, mycket bra värden.

Vi har för den som hyr även ett hus ledigt på 3 rok varav ett rum på stort loft. Surfa in på www.svardbrogard.se el svardbrogard på insta för fler bilder. El ring för mer info 0702472292 Sandra, Carl 0735622127

public.jpeg
public.jpeg
Sandra Hedlund