Anläggning för VErksamhet, trav Galopp eller Rid

Letar du efter anläggning att bedriva din verksamhet på? Välkommen till natursköna Södermanland och Svärdbro Gård. Vi har häststall med totalt ca 50 boxplatser (nytt o äldre stall) och tre lösdrifter. På gården finns även en rakbana på 850 m (paddex) en rundbana på 1010 m (stenmjöl/sand) och en preparerad slinga på cirka 3 km samt terrängslinga och flera härliga skogsvägar. Stallarna hyrs ut sektionsvis åtta boxar per st och just nu har vi en sektioner a 8 boxar att tillgå (samt 1-4 boxar i sektionen bredvid, branddörrar mellan sektionerna) Stallarna har alla faciliteter högt i tak, två sadelkammare till varje sektion, vattenspilta, fikarum, övernattningsrum, konferensrum, omklädningsrum med dusch o toalett samt tvättstuga. Stora o små hagar, belyst paddock.

Vi har till detta även en 3a till uthyrning boyta ca 80 m2, två våningar balkong o uteplats. Nyrenoverad med tvättmaskin o nya vitvaror.

Både stall och boende är ledigt from 1 februari 2019. 

Surfa in på www.svardbrogard.se för fler  bilder på gården.

Kontakta Sandra för priser och mer info 0702472292.

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
Sandra Hedlund