Möjlighet för dig som Driver egen hästverksamhet och vill utgå från Svärbro Gård

Vi har nu en lösdrift ledig med stor sommarhage a ca 1,5 ha (blandad terräng inkl skogsdel). Vinterhagen (ca 1 ha)  med lösdriften med plats för ca 8-10 hästar i anslutning till sommarhagen. Du väljer själv när du vill koppla på vinterhagen, (lösdriften vilar från ca 15 maj -september). Vid dåligt väder lite tidigare i sept med sommarhagen som bete för att sedan stänga den och koppla på vinterdelen. Stort utrymme för uppställningsplats för hästarna inne i lösdrifts utrymmet, plats för foder samt att även en box kan sättas upp i anslutning till lösdriften. Eluppvärmd vattenkopp samt vatten i lösdriftsrummet. Egen sadelkammare i detta rum byggs enl ök alt liten friggebod. Alt att man nyttjar en uppvärmda sadelkammare i vår gamla stalldel där även en separat vattenspilta finns att tillgå. Vi levererar halm och hösilage (analys finns). Havre kan även köpas av oss.

Pris enl ök, hör av er för mer info och visning!

Sandra Hedlund