Anläggning för trav och galopp

Letar du efter anläggning att bedriva din verksamhet på? Välkommen till natursköna Södermanland och Svärdbro Gård. Vi har häststall med 53 stycken boxplatser och två lösdrifter. På gården finns även en rakbana på 800 m, en rundbana på 1000 m och en preparerad slinga på cirka 3 km samt terrängslinga och flera härliga skogsvägar. Stallarna hyrs ut sektionsvis åtta boxar per st och just nu har vi tre sektioner a 8 boxar att tillgå. Stallarna har alla faciliteter högt i tak, två sadelkammare till varje sektion, vattenspilta, fikarum, övernattningsrum, konferensrum, omklädningsrum med dusch o toalett samt tvättstuga. Stora o små hagar, belyst paddock. Vi har även 8 hus i olika storlekar och många kontakter så boende är inga problem. Surfa in på www.svardbrogard.se för mer info o bilder. El ring för mer info 0702472292 Sandra.

Svärdbro Gård